Modul: Free Project Work (1500-020)
Achtung: Informationen Stand September 2019.
Aktueller Modulkatalog in HohCampus.
- Personen:
-
- Prof. Dr. Lutz Fischer (verantwortlich)
- Studiengang:
-
-
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2013)
2. Semester, Wahl -
Food Science and Engineering (Master, PO vom 01.10.2013)
2. Semester, Wahl -
Food Science and Engineering (Master, PO vom 01.10.2013)
3. Semester, Wahl -
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2013)
3. Semester, Wahl -
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2016)
2. Semester, Wahl -
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2016)
3. Semester, Wahl -
Food Systems (Master, PO vom 01.10.2019)
1. Semester, Wahl
-
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2013)
- Teilnahmevorraussetzungen:
-
M.Sc. Food Biotechnology
- Sprache:
- englisch
- ECTS:
- 7,5 credits
- Angebotshäufigkeit:
- jedes Semester
- Dauer des Moduls:
- n. V.
- Modulprüfung:
- Report and Presentation
- Prüfungsleistung:
- Report (50%) and Presentation (50%)
- Prüfungsdauer:
- 30 Minuten
- Arbeitsaufwand:
-
210 h
- Fachkompetenzen:
-
Upon completion of this module students
- have gained insight into a current research project
- understand the theoretical foundation and methodology of the research project
- acquire practical experience by employing the methodology
- learn how to properly document research findings
- acquire experience in presenting research findings orally - Anmerkungen:
-
Maximum number of participants: 3
Students have to find a professor to supervise the project.
Lehrveranstaltungen
Code | Titel | Art | Verbindlichkeit | Vorlesungsverzeichnis |
---|