Module: Practical Course - Analytics in Food Chemistry (1402-210)
Note: Last updated September 2019.
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- Persons:
-
- Prof. Dr. Lutz Graeve (verantwortlich)
- Degree Program:
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Nutritional Science (Bachelor, since 01.04.2011)
6. Semester, elective
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Nutritional Science (Bachelor, since 01.04.2011)
- Prerequisites for Attendance:
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Erfolgreicher Abschluss des Moduls "Biochemie"
- Sprache:
- German
- ECTS:
- 6 credits
- Frequency:
- every summer semester
- Length of the Module:
- blocked (by arrangement)
- Compulsory assignment:
- Regular and active participation
- Module examination:
- 10 written protocols covering the topics of the practical courses (40 %), oral final exam (60 %)
- Workload:
-
70 h presence + 100 h personal contribution = 170 h workload
- Professional competences:
-
Die Studierenden
- lernen konventionelle und moderne Methoden der Lebensmittelanalytik sowohl theoretisch als auch praktisch kennen
- lernen die Ergebnisse der von ihnen durchgeführten Analysen zu bewerten und zum Lebensmittel in Bezug zu setzen
- kennen die wichtigsten Sicherheitsvorschriften im Labor. - Comments:
-
Die Veranstaltung findet ab dem Sommersemester 18 nicht mehr statt.
Courses
Code | Title | Type | Bindingness | Course catalogue |
---|---|---|---|---|
1402-211 | Practical Course - Analytics in Food Chemistry | practical | compulsory | |
1402-212 | Seminar - Analytics in Food Chemistry | seminar | compulsory |