Modulkatalog-Archiv

Modul: Food Process Design I - Efficient Processing and Transport Phenomena (1503-520)

Achtung: Informationen Stand September 2019. Aktueller Modulkatalog in HohCampus.
Personen:
Studiengang:
Teilnahme­vorraussetzungen:

Technical basics, process engineering, physical chemistry or thermody-namics of multiphase systems

Sprache:
englisch
ECTS:
7,5 credits
Angebotshäufigkeit:
jedes WS
Dauer des Moduls:
4 Wochen (Block 3)
Arbeitsaufwand:

80 h attendance + 130 h independent study = 210 h workload

Fachkompetenzen:

The students know the fundamentals of thermal separation pro-cesses. They are capable of applying physical-chemistry funda-mentals, to design the processes.

The laws of energy and mass and momentum transfer are known and can be applied to standard problems.

The fundamental calculation methods are mastered.

Anmerkungen:

Maximum number of participants: 50

eLearning:
Veranstaltung im ILIAS

Lehrveranstaltungen

Code Titel Art Verbindlichkeit Vorlesungsverzeichnis
1503-521 Food Process Design I - Efficient Processing and Transport Phenomena, Lecture Vorlesung Pflicht Veranstaltung im ILIAS
1503-522 Food Process Design I - Efficient Processing and Transport Phenomena, Exercise Übung Pflicht Veranstaltung im ILIAS