Modul: Physical Chemistry, Research Internship (1303-420)
Achtung: Informationen Stand September 2019.
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Dieses Modul wird nicht mehr angeboten!
- Personen:
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- Prof. Dr. Cosima Stubenrauch (verantwortlich)
- Studiengang:
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Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2013)
2. Semester, Wahl -
Food Science and Engineering (Master, PO vom 01.10.2013)
2. Semester, Wahl -
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2013)
3. Semester, Wahl -
Food Science and Engineering (Master, PO vom 01.10.2013)
3. Semester, Wahl
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Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2013)
- Teilnahmevorraussetzungen:
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- Sprache:
- englisch
- ECTS:
- 7,5 credits
- Angebotshäufigkeit:
- jedes Semester
- Dauer des Moduls:
- 4 Wochen (n. V.)
- Studienleistung:
- Regular attendance and active participation
- Modulprüfung:
- Graded report and graded oral presentation (20 min)
- Arbeitsaufwand:
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128 h attendance + 97 h independent study = 225 h workload
- Fachkompetenzen:
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The students
- participate actively in a research project carried out by a research group in the Department of Physical Chemistry, thus familiarizing themselves with independent scientific research work
- gain some insight into current scientific problems and questions in the field of physical chemistry
- are able to communicate their own research work both orally and in writing - Anmerkungen:
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Maximum number of participants: 10
This module does not count towards the final grade.
Lehrveranstaltungen
Code | Titel | Art | Verbindlichkeit | Vorlesungsverzeichnis |
---|---|---|---|---|
1303-421 | Physical Chemistry, Research Internship | Praktikum | Pflicht |