Modul: Microbial Ecology and Diversity in the Food Environment (1501-420)
Achtung: Informationen Stand September 2019.
Aktueller Modulkatalog in HohCampus.
Dieses Modul wird nicht mehr angeboten!
- Personen:
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- Prof. Dr. Herbert Schmidt (verantwortlich)
- Studiengang:
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Food Science and Engineering (Master, PO vom 01.10.2013)
3. Semester, Wahl -
Food Biotechnology (Master, PO vom 01.10.2016)
3. Semester, Wahl
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Food Science and Engineering (Master, PO vom 01.10.2013)
- Bezug zu anderen Modulen:
- Required for the major in Food Microbiology along with the module "Identification and characterization of foodborne microorganisms (1501-410)".
- Sprache:
- englisch
- ECTS:
- 7,5 credits
- Angebotshäufigkeit:
- jedes WS
- Dauer des Moduls:
- 4 Wochen (Block 4)
- Studienleistung:
- Regular attendance in the seminar and oral presentation
- Modulprüfung:
- exam
- Prüfungsdauer:
- 120 Minuten
- Arbeitsaufwand:
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90 h attendance + 90 h independent study = 180 workload
- Fachkompetenzen:
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Students gain theoretical knowledge in relevant areas of Food Microbiology and learn to present, discuss and apply them in a practical context.
- Schlüsselkompetenzen:
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Students are able to learn and work self-motivated, they have improved written and oral skills as well as their scientific communication capabilities.
- Anmerkungen:
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Wird nicht mehr angeboten ab WS 19/20
Lehrveranstaltungen
Code | Titel | Art | Verbindlichkeit | Vorlesungsverzeichnis |
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