Modulkatalog-Archiv

Modul: Microbial Ecology and Diversity in the Food Environment (1501-420)

Achtung: Informationen Stand September 2019. Aktueller Modulkatalog in HohCampus.

Dieses Modul wird nicht mehr angeboten!

Personen:
Studiengang:
Bezug zu anderen Modulen:
Required for the major in Food Microbiology along with the module "Identification and characterization of foodborne microorganisms (1501-410)".
Sprache:
englisch
ECTS:
7,5 credits
Angebotshäufigkeit:
jedes WS
Dauer des Moduls:
4 Wochen (Block 4)
Studienleistung:
Regular attendance in the seminar and oral presentation
Modulprüfung:
exam
Prüfungsdauer:
120 Minuten
Arbeitsaufwand:

90 h attendance + 90 h independent study = 180 workload

Fachkompetenzen:

Students gain theoretical knowledge in relevant areas of Food Microbiology and learn to present, discuss and apply them in a practical context.

Schlüsselkompetenzen:

Students are able to learn and work self-motivated, they have improved written and oral skills as well as their scientific communication capabilities.

Anmerkungen:

Wird nicht mehr angeboten ab WS 19/20

Lehrveranstaltungen

Code Titel Art Verbindlichkeit Vorlesungsverzeichnis