Module: Food Process Engineering and Packaging Technology (1503-210)
Note: Last updated September 2019.
Current module catalog in HohCampus.
- Persons:
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- Prof. Dr. Reinhard Kohlus (verantwortlich)
- Degree Program:
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-
Food Science and Biotechnology (Bachelor, since 01.04.2011)
4. Semester, semi-elective -
Food Science and Biotechnology (Bachelor, since 01.04.2011)
6. Semester, semi-elective
-
Food Science and Biotechnology (Bachelor, since 01.04.2011)
- Prerequisites for Attendance:
-
None
- Sprache:
- German
- ECTS:
- 6 credits
- Frequency:
- every summer semester
- Length of the Module:
- 1 semester
- Compulsory assignment:
- Regular and active participation
- Module examination:
- Written or oral exam
- Length of the examination:
- 120 minutes
- Workload:
-
58 h presence + 112 h personal contribution = 170 h workload
- Professional competences:
-
Die Studierenden
- kennen die wesentlichen verfahrenstechnischen Verfahren, Prozesse und Anlagen, die für die Verfahrenstechnik und Verpackungstechnik relevant sind
- verfügen über Kenntnisse der wesentlichen Grundlagen für funktionelle, ökologische und sichere Verpackungssysteme auf der Basis der verfahrenstechnischen Grundlagen in der Verpackungstechnik. - Comments:
-
Maximum number of participants: 54
- eLearning:
- Course in ILIAS
Courses
Code | Title | Type | Bindingness | Course catalogue |
---|---|---|---|---|
1503-211 | Food Process Engineering and Packaging Technology | lecture | compulsory |
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