Module Catalog Archive

Module: Food Process Engineering and Packaging Technology (1503-210)

Note: Last updated September 2019. Current module catalog in HohCampus.
Persons:
Degree Program:
Prerequisites for Attendance:

None

Sprache:
German
ECTS:
6 credits
Frequency:
every summer semester
Length of the Module:
1 semester
Compulsory assignment:
Regular and active participation
Module examination:
Written or oral exam
Length of the examination:
120 minutes
Workload:

58 h presence + 112 h personal contribution = 170 h workload

Professional competences:

Die Studierenden
- kennen die wesentlichen verfahrenstechnischen Verfahren, Prozesse und Anlagen, die für die Verfahrenstechnik und Verpackungstechnik relevant sind
- verfügen über Kenntnisse der wesentlichen Grundlagen für funktionelle, ökologische und sichere Verpackungssysteme auf der Basis der verfahrenstechnischen Grundlagen in der Verpackungstechnik.

Comments:

Maximum number of participants: 54

eLearning:
Course in ILIAS

Courses

Code Title Type Bindingness Course catalogue
1503-211 Food Process Engineering and Packaging Technology lecture compulsory Veranstaltung im ILIAS