Module: Research Internship II (1701-460)
Note: Last updated September 2019.
Current module catalog in HohCampus.
- Persons:
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- Prof. Dr. Wolfgang Schwack (verantwortlich)
- Prof.Dr. Walter Vetter (verantwortlich)
- Degree Program:
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Food Chemistry (Master, since 01.10.2015)
3. Semester, elective
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Food Chemistry (Master, since 01.10.2015)
- Prerequisites for Attendance:
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- Sprache:
- German/English
- ECTS:
- 7,5 credits
- Frequency:
- every winter semester
- Length of the Module:
- blocked
- Module examination:
- Written and oral exam
- Workload:
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140 h presence + 80 h personal contribution = 220 h workload
- Professional competences:
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• Introduction into the research project
• Realisation and interpretation of own work
• Critical discussion of the results
• Writing of a research report
• Presentation of the completed work in a seminar - Key competences:
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Nach Abschluss des Moduls sind die Studierenden in der Lage,
• Sachverhalte kritisch und analytisch zu betrachten.
• ein Projekt organisiert und selbstständig innerhalb eines zeitlichen Rahmens zu bearbeiten.
• selbstständig die Grundlagen wissenschaftlichen Schreibens anzuwenden.
• ihre wissenschaftlichen Ergebnisse/Arbeiten strukturiert zu präsentieren.
• sich schriftlich und mündlich präzise und gewählt auszudrücken.
Courses
Code | Title | Type | Bindingness | Course catalogue |
---|---|---|---|---|
1701-461 | Forschungspraktikum II | practical | compulsory |