Course: Lebensmittelchemisches Praktikum I, Praktikum (1701-082)
Note: Last updated September 2019.
Current module catalog in HohCampus.
- Persons:
-
- (verantwortlich)
- Dr. Wolfgang Armbruster (begleitend)
- PD Dr. Claudia Oellig (begleitend)
- Dipl.-LM-Chem. Tina Melde (begleitend)
- Dinah Schick (begleitend)
- Type of Course:
- practical
- In-Class Hours Per Week:
- 10
- Contents:
-
• Technische Grundlagen der Gaschromatographie, High-Performance Thin-Layer Chromatography, High-Performance Liquid Chromatography, Gelpermeationschromatographie und Ionenchromatographie
• Applikationen zur Gaschromatographie, High-Performance Thin-Layer Chromatography, High-Performance Liquid Chromatography, Gelpermeationschromatographie, Ionenchromatographie und UV-Spektroskopie - Literature:
-
• Praktikumsskript
- Location:
- Hohenheim
- Module:
-
- 1701-080 Food Chemical Internship I (compulsory)
- eLearning:
- Course in ILIAS