Module: Research Internship I (6000-470)
  Note: Last updated September 2019.
  Current module catalog in HohCampus.
- Persons:
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    - Prof. Dr. Jens Brockmeyer (verantwortlich)
 
- Degree Program:
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    - 
          
            Food Chemistry (Master, since 01.10.2015)
          
 3. Semester, compulsory
 
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            Food Chemistry (Master, since 01.10.2015)
          
- Prerequisites for Attendance:
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- Sprache:
- German
- ECTS:
- 7,5 credits
- Frequency:
- every winter semester
- Length of the Module:
- blocked
- Module examination:
- Written and oral exam
- Workload:
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    140 h presence + 80 h personal contribution = 220 h workload 
- Professional competences:
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    • Introduction into the research project 
 • Realisation and interpretation of own work
 • Critical discussion of the results
 • Writing of a research report
 • Presentation of the completed work in a seminar
- Key competences:
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      Nach Abschluss des Moduls sind die Studierenden in der Lage, 
 • Sachverhalte kritisch und analytisch zu betrachten.
 • ein Projekt organisiert und selbstständig innerhalb eines zeitlichen Rahmens zu bearbeiten.
 • selbstständig die Grundlagen wissenschaftlichen Schreibens anzuwenden.
 • ihre wissenschaftlichen Ergebnisse/Arbeiten strukturiert zu präsentieren.
 • sich schriftlich und mündlich präzise und gewählt auszudrücken.
Courses
| Code | Title | Type | Bindingness | Course catalogue | 
|---|---|---|---|---|
| 6000-471 | Forschungspraktikum I | practical | compulsory |